Nejnovější recenze ze sekce Korektory na tvář
Vynikající i pro starší pleť
používám několik let, výborné krycí vlastnosti
- maskuje nedostatky pleti
- barva mi ladila s mojí barvou pletí
- musí se to vyzkoušet na vlastní kůži, já si tento korektor už nekoupím, protože znám lepší. Ale dle dobrého hodnocení, to zkuste a pořiďte si ho domů... třeba budete spokojení více než já
- koupila jsem si na základě velmi kladných hodnocení - pro mě zklamání
- možná je vhodná pouze pro mladé dívky kolem dvaceti let, které nemají žádné vrásky kolem očí, mě totiž tento korektor moje malé vrásky velmi zvýraznil (a to ještě nemám vrásky příliš hluboké)
- nalíčila jsem se s ním pouze jednou a už používat nebudu, protože zalézá do vrásek, které pak zvýrazní
- vůně - korektor je voňavý, což mi u dekorativní kosmetiky vadí, protože pokud bych použila při líčení tři různé produkty, a každý z nich by voněl jinak, asi by mě rozbolela hlava. Nicméně vůně korektoru není nepříjemná - je to naštěstí nevtíravá vůně, ale někomu může vadit, když si korektor namažete v okolí nosu.
- kruhy pod očima nezakryje úplně - naopak jsem zklamaná, protože na tento korektor jsou velmi dobré recenze, ale znám lepší korektory, které koupíte za podobnou cenu a pro mě udělají více práce (např. od Essence, Maybelline)
Nedráždí pleť, snadná aplikace
- znám mnoho let,vyhovuje,je kvalitní
Hodně krycí, urcite doporučuji
Perfektní
Za dobrou cenu odvede dobrou práci.
- Super produkt, pěkně zamaskuje začervenání pleti.
- Skvělý
nejlepsi korektor, ktery znam
Používám tento výrobek a značku již dlouho a vyhovuje mi.
jednoduché použití
...klasika,která nikdy nezklame/pro druh pleti,které ,,sedí" /
- Dobrá cena, dlouho drží opravdu maskuje
- není rozjasnující
Opakovaně se vracím k tomuto rozjasňovači.Je skvělý.Funguje,na tmavé kruhy pod očima nepřekonatelný,nerozmazává řasenku.
- vynikajici rozjasneni
- neudela “bile” kruhy pod ocima
- vypada velmi prirozene
- chvili trva nez se “vyklika” ven
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »