Nejnovější recenze ze sekce Korektory na tvář
Super
Bez tohoto korektoru už bych nechtěla být . Vzala jsem dva odstíny, které míchám. Rozjasňuje oči a nezdůrazní vrásky. Dala bych 10 hvězdiček.
- Krásné kryje
- Vypadá prirozene
- Jde použít na celý obličej místo make upu:)
- Cena je dobrá.
- Odstíny prirozene
- Zadna
Parádní korektor, doplní i make up přes den. Je krásné přirozený. Nedroli se, nezaleza do vrásek či pórů. Kupují opakovaně. Vřele doporučuji.
hebký, sametový, přirozený
- Používám už řadu let, tyto tyčinky dobře kryjí, mají příjemnou nevtíravou vůni a svým složením i pomáhají při problematické pleti
- Dobré krytí, nezaleza do vrasek
- Mám č. 3 používám místo make up
Pro oční okoli funguje skvěle .
Splňuje mé očekávání .
- Hezky kryje
- Neleze do vrásek pod okem
- Věřím tomu, že kdybych plakala, tak zůstane na místě, přijde mi trochu voděodolný
- Na mě bohužel velmi tmavý odstín
- Korektory nanáším vždy houbičkou a přišlo mi, že z ní nešel pořádně vymýt
- Když jsem ho zkoušela na ruce, opravdu hodně držel
Korektor jako takový vůbec není špatný, má malý štěteček, takže se dobře nanáší, ale na mě bohužel moc tmavý odstín (jsem opravdu hodně bílá). Věřím, že někdo, kdo je opálený, by ho ocenil. Krásně kryje kruhy pod očima a hezky drží na místě.
Spokojenost
- Super krytí
- Dá se vrstvit
Nejlepší korektor. Vyzkoušela jsem toho uz tolik a až tenhle splňuje všechny mé požadavky.
Zatím jsem nevyzkoušela.
- Skvěle kryje
Naprostá spokojenost.
- Jemný a krémový
- Perfektní korektor na oční partii,mám světlou pokožku,a tento odstín používám v létě,když jsem lehce opálená.
Ere Perez Krémový korektor s liči Uno 10 ml
Přidáno: 29. června 2023
(naposledy upraveno 29. června 2023)
Zakoupeno v BIOBALÍČEK.cz
- Skvělý korektor oční partie,nejlepší jaký jsem kdy měla.)
- Dobře se s ním pracuje
- Odstín č.2 mi vyhovuje
- Dobrá cena
- Nekryje zase tak dobře, jak bych čekala
- Korektor super, neleze do vrásek i u starší pleti jako mám já (57) dobře se nanáší, doporučuji, podařilo se mě vybrat i odstín, který sedí :-)
- Korektor jsem si objednala, ale je na mě moc tmavý, špatný nákup
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »